WANNEER IS MIJN TATTOO GENEZEN?

Hoe lang het duurt voordat een tattoo genezen is, verschilt van mens tot mens. Ook hangt het af van de grootte van jouw tattoo. Een kleine tattoo geneest sneller dan een grote tattoo, een tattoo die bijvoorbeeld jouw hele rug bedekt. Eigenlijk is dat wel logisch.

HERSTELTIJD VAN JE TATTOO
Gemiddeld genomen heeft je tattoo een hersteltijd nodig van twee tot drie weken. De bovenste huidlagen zijn dan genezen. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld weer kan zwemmen of in bad kunt gaan. Wees nog wel voorzichtig met de zon. Nog niet alle huidlagen zijn dan hersteld. Dat duurt zeker drie tot vier maanden.

Door het zetten van de tattoo is er een wond(je) in de huid ontstaan dat tijd nodig heeft om te helen en dat goed verzorgd moet worden. Een goede tattoo verzorging helpt de huid genezen en houdt de tattoo mooi!

Het is belangrijk dat je de huid na het zetten van een tattoo helpt herstellen met een goede tattoo verzorging. Hiervoor zijn speciale tattoo nazorg producten ontwikkeld.

Hoe beter jij voor je tattoo zorgt, hoe sneller de huid geneest en hoe langer jouw tattoo mooi blijft. En dat is toch wat je wilt.

Hoe lang het duurt voordat een tattoo genezen is, verschilt van mens tot mens. Ook hangt het af van de grootte van jouw tattoo. Een kleine tattoo geneest sneller dan een grote tattoo, een tattoo die bijvoorbeeld jouw hele rug bedekt. Eigenlijk is dat wel logisch. HERSTELTIJD VAN JE TATTOO Gemiddeld genomen heeft je tattoo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.