Hoe plak je de tattoo folie op je nieuwe tattoo?

Maak je tattoo eerst héél erg goed schoon voordat je gaat plakken
Zorg dat je al het bloed, vaseline en inkt er heel er goed af wast met onze tattoo zeep.
(Kijk ook op onze blog Hoe maak je je tattoo schoon?)
Je hoeft geen nazorg crème of zalf aan te brengen.

TIP: Let er op dat je ook de randen rondom je net gezette tattoo goed schoonmaakt. Als daar nog Vaseline blijft zitten, blijft de folie niet plakken.

Knip de tattoo folie op de gewenste maat
Hoe bepaal je de juiste maat? De tattoo folie moet an alle kanten van je tattoo minimaal 1-2 centimeter overlappen. Als dat meer is, is helemaal niet erg. Wel als je het te krap plakt. Dan heb je kans dat de wondvocht die uit je tattoo komt gaat lekken. En dat is zonde, want het is juist zo fijn dat je geen vlekken hebt als je je tattoo goed afplakt.

Maak je tattoo eerst héél erg goed schoon voordat je gaat plakken Zorg dat je al het bloed, vaseline en inkt er heel er goed af wast met onze tattoo zeep. (Kijk ook op onze blog Hoe maak je je tattoo schoon?) Je hoeft geen nazorg crème of zalf aan te brengen. TIP: Let er…

Leave a Reply

Your email address will not be published.